Mobilapplikation

Vi är experter på mobilapplikationer. Vi hjälper dig att välja rätt plattform, funktion och design. Självklart till marknadens bästa pris!

App-världen förändras ständigt och har fullkomligt exploderat de senaste åren. Vi har byggt flera lösningar till olika plattformar för att lösa vitt skilda problem. Med en app når ni ut till era kunder på ett mer interaktivt och spännande sätt, och sticker ut ur mängden. En app ger fler möjligheter än en vanlig mobil hemsida. Ni kan dra nytta av nya tekniska innovationer och kunderna kan t.ex. använda mer avancerade funktioner såsom GPS, kamera och ljud.

För att kunna skapa en app som uppfyller alla dina behov är det viktigt att leverantören verkligen förstår dina utmaningar och dina mål. Boka ett kostnadsfritt möte med oss redan idag så hjälper vi dig att ta fram förslag på app-lösningar som kan höja ditt företag till nya nivåer. Självklart gör vi detta till marknadens bästa pris.

Bästa pris

Vi jobbar med att utveckla appar, och inte nog med det, vi pluggar till det också. Vi är studenter från Sveriges fyra främsta tekniska högskolor. Det gör att vi är tillgängliga, flexibla och använder den senaste tekniken. Samtidigt håller vi ett av marknadens lägsta priser, utan att tumma på kvalitén i det vi levererar. Därför har vi marknadens bästa pris! Passa på nu, för efter examen kostar våra konsulter upp till 6 gånger så mycket.

Välj funktioner

Appar erbjuder många möjligheter som i dagsläget inte är tillgängliga på hemsidor. Vi utgår ifrån era behov och bygger en komplett lösning med de funktioner ni behöver. Bland annat kan vi använda de inbyggda sensorerna i telefonen såsom GPS, accelerometer, gyrometer och barometer.

Konvertera existerande system

Utöka kundbasen genom att göra era program/system tillgängliga direkt från mobiltelefonen. Vi hjälper er koppla samman ert befintliga system med era och kundernas mobiltelefoner.

Öka produktiviteten

Gör ert intranät tillgängligt från mobilen och skicka notifikationer direkt till de anställdas telefoner.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera