Hemsida

Vi bygger och underhåller er digitala profil till marknadens bästa pris

Sedan starten 2008 har vi levererat hundratals hemsidor till nöjda kunder över hela landet. Vi levererar allt från webbshop till hemsidor med medlemsregister, bokningssystem och andra funktioner. We Know IT utvecklar hemsidor baserade på välkända verktyg (CMS) som bland annat WordPress, Drupal och Joomla.
Vi vet att många av våra kunder har helt unika problem. På ett kostnadsfritt möte skapar vi förståelse kring dina utmaningar och dina visioner. Efter det skapar vi en unik lösning som är anpassad efter just dina behov. Självklart gör vi detta till marknadens absolut bästa pris.

Bästa pris

Vi jobbar med att utveckla hemsidor, och inte nog med det, vi pluggar till det också. Vi är studenter från Sveriges fyra främsta tekniska högskolor. Det gör att vi är tillgängliga, flexibla och använder den senaste tekniken. Samtidigt håller vi ett av marknadens lägsta priser, utan att tumma på kvalitén i det vi levererar. Därför har vi marknadens bästa pris! Passa på nu, för efter examen kostar våra konsulter upp till 6 gånger så mycket.

Stöd hela vägen

För att se till att du får en lösning som du älskar ser vi till att ha dig med oss på hela resan. Med våra projektverktyg får du insikt i varje steg på vägen. Genom vårt agila arbetssätt planerar vi kortsiktigt och agerar blixtsnabbt på det som sker under processen. Det gör att om du vill så har du möjligheten att vara med och styra hela utvecklingen, dag för dag.

Säkerhet

För många av våra kunder är deras hemsida en viktig del av deras verksamhet. Därför blir säkerhet något av det viktigaste i hela leveransen. Vi ser till att bygga robusta funktioner och säkra hemsidor så att du kan sova lugnt och fokusera på annat.

Mobilanpassning

Vår omvärld blir allt mer mobilanpassad, vilket vi fokuserar på att få våra hemsidor att bli också. De lösningar vi levererar ser lika bra ut på datorn som på mobilen.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera