Om oss

Vi är ett studentdrivet konsultbolag

We Know IT är ett studentdrivet konsultbolag. Sedan starten 2008 har vi levererat hundratals lyckade projekt och upplevt en kontinuerlig tillväxt. Hundratals studenter har startat sin karriär som konsulter hos oss. Arbetet på We Know IT är meriterande och lärorikt, och många kollegor blir handplockade till välkända och prestigefyllda företag efter examen. Trots det har vi ett av branschens lägsta priser. Det gör att vi kan leverera de mest prisvärda lösningarna till dig.
En del av vår utbildning som studenter är att alltid vara uppdaterad på kommande trender och de senaste verktygen inom IT. Vi är en platt och flexibel organisation vilket gör att snabbt kan anpassa oss till en föränderlig omvärld. Det gör att vi alltid kan leverera moderna och kvalitativa lösningar till våra kunder.

Platt organisation

Med en platt organisation är vi flexibla och kan snabbt svara på trender inom IT-världen. På det sättet ser vi till att du får en modern och kvalitativ lösning levererad. Varje uppdrag ger oss och våra konsulter viktig erfarenhet och därför kan du lugnt lita på att vi alltid presterar på topp.

Studenter

Vi har samlat skärpta och drivna studenter från Sveriges främsta högskolor. Som studenter är konsulterna alltid kunniga kring det senaste inom IT-världen. Efter examen blir många av våra konsulter handplockade till framgångsrika företag och prestigefyllda konsultfirmor. Trots det har vi ett av marknadens lägsta priser. Därför vågar vi påstå att vi förmodligen är det mest prisvärda alternativet där ute.

Senaste tekniken

Eftersom våra konsulter är studenter kan ni vara säkra på att de har koll på den senaste tekniken. IT är en del av vår livsstil och vi levererar alltid lösningar till marknadens bästa timpris.

Historia

We Know ITs historia börjar redan 2006 då Johan Geterud och Aron Gilljam vann pris för bästa affärsidé i Venture Cup. 2008 bildades handelsbolaget We Know IT som snart blev aktiebolag. I begynnelsen var företaget endast aktivt i Göteborg men har sedan dess vuxit och finns i dag även i Linköping, Stockholm och Malmö/Lund. Sju år efter starten åtnjuter vi fortfarande en stark tillväxt. Att vi fortsätter ta marknadsandelar är för oss ett betyg på att vi levererar prisvärda resultat till nöjda kunder.

Team

Karin Olsen

Karin Olsen

CEO

Som VD för We Know It arbetar jag med strategiska frågor kring hur vi kan fortsätta att utveckla företaget och se till att vi går i rätt riktning. Till min hjälp har jag en fantastisk ledningsgrupp med drivna och kompetenta studenter från Sveriges främsta universitet. Vår målsättning är att fortsätta leverera tjänster med hög kvalitet och samtidigt vara moderna och nyskapande.

Elinor Zacharias

Elinor Zacharias

CFO

Som CFO ansvarar jag för ekonomin och redovisningen i företaget. Utöver det är jag en stöttepelare till vår VD och övriga kollegor med måltanke att We Know IT fortsätter sin resa och utveckling som studentkonsultföretag inom IT.

Gustav Magnusson

RD, Stockholm

Som RD i Stockholm hanterar jag projekt och tar hjälp av vårt nätverk av kompetenta konsulter för att lösa alla typer av uppdrag. Jag studerar utöver detta till en master i Industriell Ekonomi på Kungliga Tekniska Högskolan och ser stort värde i att få kombinera mina kunskaper från min utbildning för att på bästa sätt hantera utmaningar vi ställs inför. Tveka inte att höra av er till mig via telefon eller mail om ni befinner er i Stockholmsområdet så ska vi se till att ni får det ni söker. Jag ser fram emot att hjälpa er ta era idéer och projekt i mål!

Johan Johansson

Johan Johansson

RD, Göteborg

Att hjälpa våra kunder från idé till färdig produkt genom att samverka med våra duktiga konsulter är min huvudsakliga roll i företaget. I Göteborgsregionen finns det även utrymme för att utveckla och expandera vårt erbjudande vilket gör det ännu roligare och utmanande att jobba just här. Jag går mitt andra år på Industriell ekonomi på Chalmers, så tjänsten är ett perfekt komplement till mina studier. Kontakta mig om ni har några idéer eller funderingar så ser jag fram emot att kunna hjälpa er.

David Magnusson

David Magnusson

RD, Linköping

Som RD så får jag matcha ihop era idéer med våra fantastiska konsulter, och se olika typer av uppdrag gå från en idé hela vägen till en slutprodukt. Som student inom Industriell Ekonomi så ser jag stor glädje i att kunna applicera mina kunskaper vid sidan om studierna.  Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar. Jag ser fram emot att kunna hjälpa er!

Anton Efraimsson

RD, Lund

Min roll här på We Know IT är att agera länk mellan er kunder och våra kompetenta konsulter. Som student är detta en fantastisk möjlighet för mig att tillämpa och utveckla mina färdigheter inom ledarskap och projektplanering. Jag är dagligen i kontakt med inspirerande människor som sporrar mig att prestera det bästa jag kan i alla situationer. Hör av er till mig om ni med frågor eller projekt i Öresundsregionen!

I media & press

Corren, Linköping 2013

Corre, Linköping 2013

GP, 2011

GP, 2011

Härryda-Posten, 2010

Härryda-Posten 2010

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera