Nu endast 295kr / h med RUT-avdrag

IT-support

Vi hjälper er med allt IT-relaterat, både för företag och privatpersoner. Vi har många års erfarenhet och tusentals nöjda kunder. Vi hjälper er gärna på plats eller över telefon.

Vi specialiserar oss på IT-support och hjälper både företag och privatpersoner. Självklart tar vi oss till er och hjälper er på plats. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson löser vi inte bara era problem, vi ser även till att ni verkligen förstår tekniken som ni handskas med. Sedan den 1 Augusti 2016 ingår IT-tjänster för hemmet i RUT-avdraget. Det innebär att du som privatperson får ännu billigare support, givetvis sköter vi alla avdragen åt dig.
Sigil med texten 50% avdrag på fakturan med RUT-avdrag
Vi är det lilla företagets IT-avdelning. Därför finns vi alltid på plats när ni behöver oss. Eftersom våra konsulter är studenter kan ni vara säkra på att de har koll på den senaste tekniken. IT är en del av vår livsstil och vi levererar alltid lösningar till marknadens bästa timpris.

Halva priset med RUT-avdrag

Våra IT-tjänster i hemmet ingår i RUT-avdraget. Vi hjälper dig gärna med avdragen och du får helt enkelt bara ett lägre pris i slutändan. Du kan slappna av så löser vi det krångliga.

Antivirus och Backup

Vi vet att säkerhet är viktigt. Därför hjälper vi er gärna att skydda din dator, både genom att installera ett bra antivirusprogram och genom att schemalägga regelbunden säkerhetskopiering av era viktiga filer.

Samkoppling

Vi vet att det inte enbart är datorn som strular, därför hjälper vi er med allt IT-relaterat. Vi kan allt från datorutrustning såsom skrivare och scanner till TV med digitalbox.

Snabb hjälp

Vi vet att ni behöver hjälp snabbt när datorn strular, därför försöker vi boka in er så fort som möjligt. Vid vissa mindre problem hjälper vi er gärna över telefon.

Tidigare kunder

Göran

Lund

Efter att datorn havererat så hjälpte We Know IT mig att installera om den och installerade alla program igen. De ställde även in regelbunden backup för att förhindra förlust av viktig data i framtiden.

Anna

Göteborg

Efter flytt av TV fick vi inte in våra kanaler, We Know IT kontrollerade digitalboxen och såg till att de kom tillbaka. Samtidigt fick vi även hjälp med vår iPhone som inte ville anslutas till vårt Wi-Fi.

Per

Stockholm

Vår dator hade blivit infekterad av ett virus, We Know IT rensade den på virus och installerade även ett antivirusprogram för att förhindra att problemet återkom. De hjälpte även till att snabba upp datorn.

Greta

Linköping

Jag hade problem att skicka e-post då det endast visades ett felmeddelande. We Know IT felsökte problemet och konfigurerade om mejlprogramet för att skicka e-post korrekt.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar, tankar eller idéer som ni behöver hjälp att realisera